مشاوره حقوقی رایگان - با توجه به شرایط مذکور ، چگونه وراث میتوانند به حق و حقوق برسند؟؟؟ آیا حق و حقوقی شامل حال وراث میشه

سلام ، من در مورد زمین های ( کشاورزی ) و یک منزل مسکونی در روستا که پس از فوت پدرمادربزرگم ( ایشان قبل از اصلاحات ارضی فوت نمودند ) که به هیچ عنوان انحصار وراثت نشده میخواستم یکسری سوال هایی مطرح کنم.
در آن زمان وراث حین الفوت 2 نفر دختر بودند و از آن زمان زمین ها و منزل مسکونی در روستا انحصار وراثت نشده و به صورت توافقی خواهر زاده مادر بزرگم در آن منزل سکونت و از ان زمین ها برداشت محصول میکرده و سالانه مقداری محصول برای مادربزرگم می آوردند در سال 1342 به بعد که اصلاحات ارضی شروع به کار کرده و زمین ها را از اربابان ساقط و به زارعان واگذار کرد و نسق صادر میکرده ایشان ( خواهر زاده مادربزرگم ) با فریب ، خود را به عنوان زارع زمین ها معرفی کرده و از وراث حین الفوت که یکی مادر بزرگ من و دیگری مادر خودشان نام نبرده و بدون رضایت از این 2 نفر ورثه حین الفوت نسق های زمین های مذکور را در سال 1351 به نام خودشان ثبت کرده، من از اداره ثبت استعلام گرفتم و هیچ گونه رضایت نامه از طرف مادربزرگ من در آنجا یا محضر ثبت نشده، الان بعد از گذشت 2 نسل، به هیچ عنوان زیر بار حرف ما نمیروند و میگویند پدرمان این زمین ها را از ارباب گرفته در صورتی که این شخص متصرف نه برادری داشته و نه رعیت که بتواند به تنهایی از ارباب قریب به 100 هکتار زمین بگیرد و ملاک اربابان برای واگذاری زمین در آن زمان گاو نر بوده که هر کسی تعداد بیشتری داشت زمین بیشتری به ایشان تعلق میگرفت و شخص متصرف زمین های مذکور و اجدادشان در آن زمان جز فقیر ترین اشخاص بودند چه برسد به اینکه حتی یک گاو نر داشته باشند … واضح تر بگویم ، زمین های مذکور چند سال بعد از فوت پدربزرگ ، مستقیما بعد از آمدن اصلاحات ارضی به نام یکی از نوه هایش ثبت شده و ورثه حین الفوت که 2 نفر دختر بوده اند، هیچ سهمی نبرده اند.
در مورد منزل مسکونی روستا هم اینکه بدون رضایت از ورثه حین الفوت و انحصار وراثت از 2 نسل قبل ، اقدام به گرفتن سند شش دانگ نموده اند.
با توجه به این شرایط ، به عنوان احدی از وراث ، چگونه میتوانم از حق و حقوق خود بابت این مورد دفاع کنم و به حق خود برسم.
آیا حق و حقوقی شامل حال وراث می شود یا خیر ؟؟؟
بابت اینکه وقت گران بهای خودتان را صرف حل مشکلات مردم می کنید ، تشکر و قدردانی میکنم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بنظر,کاری نمی شودزیرا ,اولا,مامورین اصلاحات ارضی,باتحقیقات وباحضورریش سفیدان محل ,زارعینی که روی زمین مشغول کاربودند راشناسایی وزمین را بصورت قسطی به این زارعین انتقال دادندواین انتقال پس ازپرداخت اقساط قیمت زمین, بوده که معمولا برای اگثر زارعین درسال51 و52 اتفاق افتاده است.ثانیا, مادربزرگ یامالک بوده که زمینش توسط دولت خریداری وبه زارع تحویل شد ویا اینکه نامبرده یقینا,درزمان تقسیم ااراضی زاارع نبوده,لذا ادعای مالکیت قبل ازاصلاحات اراضی ,محکوم به رد میباشد.درخصوص منزل مسکونی,باتوجه به گذشت 2نسل وتصرف حدود50ساله واینکه دراین 50 سال کسی بصورت قانونی نسبت به مالکیت ایشان معترض نبوده ونسبت به درخواست وصدور سندهم کسی معترض نشده بود همگی قرینه ای برمالکیت نامبرده می باشد.وبنظر کاری نمی شود انجام داد.