مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام. بنده یه دختر دانشجو هستم و 20 سالمه هر ترم باید یه تومن پول شهریه بدم. از دست بد اخلاقیای بابام و اعتیادش و توهمات حاصل از مصرف شیشه خونه دارم همون محلی که درس میکنم و ماهی 300 تومن اجاره میدم یه جای کوچیک و داغون. هزینه مخارج خودم و خوردو خوراکم به کنار ... پدرم ماهی 3 میلیون درامد داره بنظر شما چقدر نفقه بهم تعلق میگیره و شرایطش چجوریه ... اصلا می ارزه که دادخواست نفقه کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر خدمات الکترونیک قضای مراجعه کرده و دادخواست مطالبه نفقه بدهید. حدودا 400 هزار تومان نفقه شما تعیین میشود