مشاوره حقوقی رایگان - بدهی فرزند به پدر

امور خانوادگی بدهی فرزند به پدر
با سلام پدرم سه سال پیش مبلغ 150میلیون به برادرم بزرگترم جهت بدهی برای او پرداخت کرده است و الان پدرم از او درخواست پول کرده ولی میگه ندارم و چند بار هم جر و بحث شد قرار بود به عنوان ارث به او بدهد اول قبول کرد بعد برادرم پشیمان و بعد قرار شد با قیمت روز به او بدهد و هر بار راضی نمیشود آیا پدرم با برگه ای که در دستش است میتواند پیش وکلا آن را تبدیل به ارث کند یا نه چون هر روز میگذرد او جواب ما را نمیدهد آیا پدرم شکایت کند یا آن برگه ای که تنظیم شده را نزد خود به عنوان ارث تبدیل کند و ایا در زمان حیات اگر پول برنگردد تکلیف چیست؟
آیا بعدا میتوانیم پول را به گونه ای حساب کنیم یا باید حتما پدرم پول را بگیرد چطوری پول را حساب کنیم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست پدرتان درزمان حیات علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه دهد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ارث زمانی متصور است که پدر شما در قید حیات نباشد لذا پدرتان با ادله حقوقی شهود یا سند و غیره به طرفیت برادرتان دعوی مطالبه وجه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ارث بعد از فوت محقق می گردد

پدر شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر فعلا ارثی متصور نیست
برای مبلغ مذبور پدرتان باید دادخواست تنظیم کند