مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پارکینگ مشاع توسط واحد بدون پارکینگ

سلام وقت بخیر
ما در آپارتمان 6 واحدی ساکن هستیم
3تا از ساکنین داری پارکینگ هستند و 3تا خیر
اما پارکینگ فضای اضافه برای پارک 3 ماشین دیگر بدون مزاحمت هست.
و همه همسایه موافقت کردن با پارک 3 واحد دیگر مشکلی ندارند اصلا اما فقط یکی از واحدها میگه باید مبلغ 250 هزار تومان ماهانه به ساختمون پرداخت کنید
درب پارکینگ هم ریموتی نیست که برق اضافه استفاده بشود.

خواستم بدونم این واحد می‌تونه تعیین پرداخت نرخ داشته باشد از 3 واحد دیگر برای پارکینگ مشاع؟

پاسخ ها :

استفاده از پارکینگ مشاع توسط واحد بدون پارکینگ قوانین پارکینگ مشاع پارکینگ مشاع پارکینگ