مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان که مستاجری با قرارداد منقضی شده دارد

سلام گرم و خدا قوت . آپارتمانی خریده ام که مستاجر دارد . اجاره نامه منقضی شده را دست مستاجر دیدم ایشان گفت مالک شفاها گفته که بنشینم. هنوز مرحله آخر پرداخت که 50 میلیون برای زمان تحویل آپارتمان است را پرداخت نکرده ام. در بند 5 مبایعه نامه زمان تحویل آپارتمان 99/6/1 است که همان تاریخ تخلیه مستاجر است درحالی در توضیحات گفته 50 میلیون را در 99/1/20 پرداخته و آپارتمان را تحویل بگیرم. با وجود مستاجر بدون قرارداد آیا میتوانم تاریخ تحویل را همان بند 5 قرار داده و 50 میلیون را در 99/6/1 بدهم و شامل جریمه روزانه 200 هزار تومانی مراحل پرداخت هم نشوم . سند بنام من منتقل شده است . اگر پول را بدهم معنی زمان تحویل آپارتمان در بند 5 چیست . در حقیقت میخواهند پول خود را گرفته و تاریخ تحویل را همان زمان تخلیه مستاجر قرار دهند یعنی من باید پول را به فروشنده داده و ملک خود را از مستاجر تحویل بگیرم.

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

ملاک توضیحات دستنویس پایین قرارداد است