مشاوره حقوقی رایگان - آیا تعهد در دادگاه بدون هیچ عکاسی و جریمه و وثیقه باعث سابقه میشود؟

سلام من با اقا پسری چند وقت پیش ی جای خلوت توسط نیرو انتطامی دستگیر شدم و توی گزارشم زدن ک خلوت با نامحرم در ماشین همون شب صورت جلسه شد و رفتیم دادگستری قاضی با تعهد آزادمون کرد بدون هیچ ضمانتی و مدارک شناساییم داد فقط گفت فردا برگه ثبت نام ثنا رو برام بیارید ماشینم ازاد کردن.من الان دانشجو حقوقم سوال اولم اینه این موضوع ممکنه بعدها برای استخدام و ازمون وکلا دچار مشکل بشم ؟و اینکه این موضوع و تعهد ممکنه ثبت سیستمی بشه و برای من سابقه محسوب بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در دادگاه رای محکومیت صادر نشه مشکلی پیش نمیاد