مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگیران

سلام، پدر من بازنشسته علوم پزشکی (استخدام کشوری) بودند. من دختر مجرد 40 ساله با مادرم زندگی میکنم. حقوق پدرم به چه صورت بین من و مادرم تقسیم میشود؟ در صورت فوت مادر آیا حق مستمری پدرم که به مادرم میرسید بمن بازگردانده میشود یا به سهم من چیزی اضافه نمیگردد؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

در صورت فوت مادر کل مستمری به شما داده خواهد شد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طبق قانون جدید تامین اجتماعی، سهم هر فرزند پس از فوت پدر از مستمری، تنها 25 درصد است. در‌صورتی‌که فرزندان فرد بازنشسته هم پدر و هم مادر خود را از دست دهند، سهم‌شان دو برابر خواهد شد. در نتیجه دختری که از همسر خود طلاق بگیرد و به خانه پدری برگردد، 25 درصد از حقوق پدر به دختر مطلقه تعلق می‌گیرد