مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و فحاشی اینترنتی

شخصی در قبال مقاله دانشجویی از بنده پولی را کامل دریافت کردن و بعد کاری را تحویل ندادن وقتی ازشون علت را خواستم گفت طی 3روز آینده اصلاح فایل را توضیح میدم قصد عودت پولم کردم و با تمام روانی کلام پولم را بازخواست کردم ندادن و شروع کردن به فحاشی و با فحش و بد و بیراه و تهمت زدن گفتن برو هرکاری خواستی بکن
تهشم من که با عصبانیت بازخواست پولم را کردم گفتن از بنده بابت مزاحمت و فحاشی گه درقبال فحش خودشون بوو شکایت میکنن و حتی ویس آقایی را فرستادن ک فحاشی کرد و تهدید به شکایت و تهشم تهدید کردن شماره کارتم و که دادم پولم و بریزن پخش می کنن
خواستم از شما بپرسم بنده از ایشان شکایت کردم و در شورای حل اختلاف میباشد اما خواستم بدونم اگر او شکایتی کرده بود چقدر طول میکشه دستم برسه و شکایت من کی دستشون میرسه و اینکه چطوری باید به کوتاه ترین روش پولم و پس بگیرم و ایشان بابت فحاشی و تهدید جوابگو باشن .ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

معمولا به محض ثبت پرونده وارجاع به شکایت شما رسیدگی می شود کمی باید صبور باشید