مشاوره حقوقی رایگان - گواهی قطعیت

سلام و درود به تمام وکلای عزیز
بنده از یک شخص طلبی داشتم که سر رسید ان در 1400 بود که متاسفانه نداد و از او شکایت کردم در زمان شکایت ادرس خودش را تغییر داد اجبارا چون هزینه دادرسی را داده بودم مجهول المکان اعلام کردم. دادگاه شخص را محکوم و حکم اجرائیه را داد و دستگیر شد و به زندان افتاد. متاسفانه واخواهی زد از زندان ازاد شد بدون وثیقه و ضامن. پرونده خودش را پی گیری کرد و اعصار زد. اعصار قبول نشد مجدد اعتراض زد و پرونده رفت به تجدید نظر، دادگاه تجدید نظر هم اعصار این شخص را رد نموده مجددا این فرد بعد از دو سال و نیم اعلام ورشکستگی نمود.
در حالی اعلام ورشکستگی کرد که نه پروانه کسب داشت نه پلمپ دفاتر و بیمه و در ضمن بعد از 2و نیم سال اعلام ورشکستگی کرده است و به همین علت دادگاه ورشکستگی را رد نموده و 20 روز مهلت اعتراض داده است تا به حال اعتراضی نزده و در دادگاه هم حاضر نشده الان از این مدت 25 روز میگذرد باید چکار کنم گواهی ابلاغیه بگیرم ؟؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون از شما