مشاوره حقوقی رایگان - سفته جهت حسن انجام کار

سلام در قرارداد که با کارفرما داشتم داخل سفته کارفرما نذاشت بنویسم برای حسن انجام کار، بعد کارفرما گفت دستی بنویس اینو نوشتم این مبلغ سفته برای حسن انجام کار تحویل گردید، حالا قراردادم تموم شده حقوق و بیمه بهم نداده تهدیدم کرده سفته میذارم اجرا، الان این سفته توی دو تا نسخه دستی نوشته شده این مقدار سفته برای حسن انجام کار تحویل گردید،
دو سوالم الان قراردادم تموم شده کارفرما تهدید کرده عدم حسن انجام کار نداشتی نه حقوق نه بیمه ام داده حتی گفت سفته ام میذاره اجرا ؟
سوال بعدیم توی سفته در مورد حسن انجام مجبورم کرد ننویسم، فقط بهم گفت این بنویس توی قرارداد این مقدار سفته جهت حسن انجام کار تحویل گردید، ممکن کارفرما اذیت کن ادعا کن سفته بهش دادم، چون دو تا نسخه با دستخط کارگر نوشته شده توی قرداد نوشته شوه مقدار مبلغ جهت حسن انجام کار تحویل گردیده؟ میشه راهنمایم کنید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما میتونید اثبات کنید سفته بابت حسن انجام کار بوده و بصورت امانت نزد کارفرما گذاشته شده و اگر نسبت به مطالبه وجه سفته اقدام کردن بعنوان خیانت در امانت میتونید شکایت کنید.