مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

محصول کشاورزی فروختم در چند مرحله به صورت نقدی معامله شده چند مرحله نقد پرداخت شد ولی مراحل اخروی روی آشنا بودن برد گفت سه چهار روز دیگه میریزم و نریخت بعد مدتی یه چک از شخص دیگه داد برگشت خورد و هنوزم پول نداده و الان داره زیرش میزنه من چکار میتونم کنم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.چک موصوف را از طریق دفاترخدمات قضایی،درخواست اجرائیه کنید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

میتوانید نسبت به چک اقدام قانونی علیه صادرکننده و ظهرنویس انجام دهید و یا علیه خریدار دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید