مشاوره حقوقی رایگان - کارگری که ترک کار کرده و شرکت دولتی خواهان اوست میتوانداستخدام شود با وجود اینکه از قراردادش دوماه و نیم مانده

کارگری که ترک کار کرده و شرکت دولتی خواهان اوست میتواند استخدام شود با وجود اینکه از قراردادی کاری که آن را ترک نموده دو ماه و نیم مانده و پیمانکار میتواند از کارگر به علت استخدام او در شرکت دولتی شکایت کند و از شرکت دولتی هم شکایت کند بابت استخدام کارگرش

پاسخ ها :

زهرا  شفيعي

زهرا شفيعي :

چنانچه رضایت شرکت را جلب کنید مانعی برای اشتغال در بخش دولتی ندارد ولی اگر رضایت نباشد به دلیل اینکه تعهد دادید باید مهلت قرارداد پایان برسد.