مشاوره حقوقی رایگان - درب سواره رو

سلام. وقتتون بخیر. ممنون از سایتتون
میخواستم بدونم برای خونه های یک بر جنوبی ( کوچه ی بن بست ) و تک واحده ( هم کف ) با طول 15 متر یا 15 تا 20 متر ، چند درب سواره رو مجازه ؟ آیا درب سواره رو ( مانند درب حیاط ) با درب پارکینگ ( مسقف ) از جهت تعدادِ مجازِ درب فرق میکنه ؟
بخوام مفصل بگم ؛ ما برای خونمون ( جنوبی. یک بر . یک واحدی ) یکی درب داریم که مستقیم از کوچه وارد خونه میشه (درب کوچک ورودی) . یکی درب بزرگ حیاط داریم ، و یکی هم درب بزرگ برای پارکینگ مسقف . هرچند حیاط اصلا استفاده ی پارکینگ نمیشه ازش و صرفا درب بزرگی براش گذاشته شده . حالا آیا از جهت قانونی وجود هردو درب پارکینگ ( مسقف ) و درب حیاط مشکل داره ؟ دقیقا کدومشون خلاف قانونه ؟
درضمن آیا پس از پرداخت جریمه ی مربوط به ساختمان ( مثلا گذاشتن درب پارکینگ اضافه ) و گرفتن پروانه ؛ از جهت قانونی مشکلی نیست ؟ یعنی دیگه کسی نمیتونه برای اون مشکل( که جریمش پرداخت شده ) شکایت کنه؟

پاسخ ها :

مصطفی عباسی

جناب آقای مصطفی عباسی :

در حالت عادی یک درب نفر رو یک و نیم متری و یک درب ماشین رو سه متری مجاز است احداث درب اضافه تحت شرایطی اگر اصول شهرسازی و تایید نقشه و پرداخت مواردی مانند حق مشرفیت و اختصاصی نبودن گذر را رعایت نماید با پرداخت عوارض در اضلاع دیگر مجاز است توسعه یا تعییر دربهای مجاز نیز تخلف است و در کمیسیون های ماده صد رسیدگی میشود.