مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از شناسنامه فرزند فوت شده برای فرزند دیگر

باعرض سلام خسته نباشید پدر بزرگم وقتی بچه دار میشود بچه ی اولش رو تو یک سالگی ازدست میدهد وبعد شناسنامه اش را باطل نمیکند و اون شناسنامه رو به مادرم میدهد و از همون یک سالگی تا الان دارد از آن استفاده میکند و همه مدارک خونه غیره به اسمش هست بعد فوت اون آقا بچه هاش شناسنامه رو به خاطر ارث و میراث میبرند و فوتی میزنن الان اون خانوم باید چی کار کند؟ اون زمان به فرزند خوندگی قبولش میکند ولی الان دارد همه چیزش رو از دست میدهد باید چیکار کنه راه قانونی هست انجام بده الان حدود 50 سالش هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شناسنامه باطل بشه جز وراث حساب نمیشه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سوال نامفهوم شناسنامه پسر را برای مادرتان استفاده کرده چطور مادر باآن شناسنانه ازدولج کرده؟؟؟؟