مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک ارثی به یکی از ورثه

باسلام پدرم سال ها هست که فوت کرده وحالا که مادرم پیر و افتاده شده قصد دارد خانه پدری که سهم الارث تمام فرزندان میباشد را یا از طریق فروش صوری یا به صورت ارث به یکی از فرزندان بدهد در زمانی که پدرم فوت شده در روستا خانه ها بدون سند بوده است و در این اواخر که منازل مسکونی را سند دار میکردند مادرم سند را به‌نام خودش گرفته‌ است ایا میتواند خانه را به یکی از فرزندان بدون رضایت وحتی اطلاع بعضی از وراث به صورت فروش صوری یا ارثیه بدهد ایا راهی هست که بتوانیم از این کار جلوگیری کنیم با تشکر

پاسخ ها :

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام-قانونگذار کسی را که سند بنام وی باشد مالک می شناسد و مالک حق هرگونه تصرفی در اموال خود دارد و شما نمیتوانید مانع شوید مگر انکه اثبات مالکیت نموده و سند مادرتان را ابطال کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون سند بنامش هست هر کاری دلش بخواهد می تواند انجام دهد
مگر سند او را باطل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خانه سهم‌الارث تمام فرزندان است و یکی از وراث(مادر) نمی‌تواند بدون اجازه سایر وراث(فرزندان) اقدام به انتقال به غیر نماید. در صورت انتقال خانه، مرتکب جرم فروش مال غیر خواهد شد.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر سند خانه به نام مادر است یعنی خانه به نام مادر است و حق معامله دارد مگر ثابت کنید ارث پدری بوده و ابطال سند مادر را از دادگاه بخواهید