مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی ملک توسط مستاجر

درود فراوان. بنده ملکی رو اجاره کردم و ماهیانه مبلغ 5 میلیون تومان اجاره بها پرداخت میکنم‌. تعداد ما 3 نفر که دخترم 11 سال دارد. در ابتدای ورود به مالک پیشنهاد تغییر دکوراسیون دادم که خونه رو دو خوابه کنم یعنی آشپزخانه رو به اتاق خواب تبدیل و محل جدیدی رو برای آشپزخانه در نظر گرفتم ، کابینت پیش ساخته با هزینه مالک خریداری کردم حمل و نصب کردم و کاشی بین کابینت نصب کردم، دیوار آشپزخانه سابق رو گچ و سپس نقاشی کردم، حتی جای آبگرمکن و لوله کشی هم تغییر کرد. بعد از اتمام کار مالک گفت من فقط اجرت نصب کابینت رو پرداخت و مابقی به من ربطی ندارد و برای خودتون کار درست کردید. بعد از دوماه فرزند خواهرزاده ی من به دلیل مشکلات خانوادگی مجبور شد بیاد با ما زندگی کند و 16 سال سن دارد که تعداد ما 4 نفر شد. مالک بعد از چند روز ادعا کرد که باید مبلغ 2/500 به اجاره بها اضافه کنید چون یک نفر اضافه شده و ما در قولنامه تعداد 3 نفر رو ذکر کردیم وگرنه باید تخلیه کنید، شما دروغ گفتید که 3 نفر هستید و الان 4نفر هستید. با همه این تفاسیر طولانی، شما چه راه حلی برای بنده پیشنهاد میکنید؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پرداخت نکنید نمی تواند حکم تخلیه بگیرد اگر دادخواست داد اعلام کنید که مهمان است ضمنا اینکه هزینه ها را هم می توانید ازش بگیرید چون با اجازه او بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و قرارداد شما تحت بررسی قرار گیرد.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

هزینه ها و تعمیرات اساسی ملک برعهده مالک است و اگر اثبات کنید با موافقت مالک انجام دادین قابل مطالبه هست. فسخ اجاره که عقد لازم هست با تغییر نفرات آن هم یک نفر در صورت اثبات و شرط آن در اجاره نامه زمان می برد که در این صورت اگر مدت اجاره یک ساله باشد تا صدور رای مدت اجاره منقضی میشود