مشاوره حقوقی رایگان - خرید امتیاز تعاونی مسکن

اینجانب در آبان98 امتیاز تعداد هفت سهم یا هفت واحد به قرار هر سهم80 میلیون تومان و جمعا560 ملیون تومان را از یک عضو تعاونی خریدم اما هیچ گونه ساخت و سازی صورت نگرفت و عاقبت زمین را فروختند و پول آن را فقط براساس پول آورده اعضا بین آنها تقسیم کردند و پول خرید آن امتیازها در نظر گرفته نشد، آیا میتوانم طرح دعوی کنم، به کجا و چگونه؟ ممنون میشم پاسخ بدهید. در ضمن هیچ قراردادی بین من و تعاونی وجود ندارد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نمی توانید علیه هیچ کس طرح دعوا کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی به طرفیت فروشنده را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مستند به مدارک دادخواست مطالبه وجه دهید