مشاوره حقوقی رایگان - اثبات فحاشی و تهدید

با سلام همسایه ای داریم که از بدو ورود یک بار وسایل ماشینم تو پارکینگ سرقت شد ولی نتونستم ثابت کنم یک بار پسرش ساعت 4 صبح دم ماشین بود که تا من برسم پایین پدرش فراریش داد. با مدیر ساختمان گفتم به ایشان گفته بود دنبال کلیدش میگشته است ولی کاری کردن که مدیر ساختمان از اون جا فراری شد. سر اینکه مخالفت کردم با ساخت انباری غیر مجاز که واحد 1 هم روی اون تراس بزند برای خودش با من سر لج افتادند وکلا چند بار از هم دیگر شکایت کردیم الان نه من بهشون چیزی گفتم و نه مخل آسایششون شدم. در صورتی که من شکایت کردم به خاطر ممانعت از حق و ورود به عنف محکومشون کردم ولی هنوز رای صادر نشده. الان من چطور باید ثابت کنم در صورتی که تمامی حرف هایمان را هم ضبط کردم که کلا هم کتک خوردم ازشون هم اون ها به من فحاشی کردند. ممنون

پاسخ ها :

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام-جهت اثبات هر ادعایی نیاز به ارائه دلیل اثباتی است .دلایل اثباتی(شهادت شهود-اقرار طرف مقابل-علم قاضی-سند ) می باشد. لذا اگر شکایتی حتی به حق مطرح اما ادله اثباتی نداشته باشید منتهی به صدور قرار منع تعقیب می شود. در موضوع شما که دلیل صدای ضبط شده است نیز مرجع اعتبار بخشی قاضی پرونده است و ایشان بنابه شرایط و سایر امارات و اظهارات طرفین و صدای ضبط شده اگر به علم برسد قرار جلب به دادرسی صادر می کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اثبات جرایم توهین و تهدید نیاز به ادله‌ای همچون شهادت شهود و سند دارید و از صدا و فیلم نیز به عنوان نشانه‌ای در جهت اثبات جرایم صدرالذکر استفاده بفرمائید.