مشاوره حقوقی رایگان - استعلام مغازه سرقفلی برای خرید

سلام ما تو تبریز در بازار فرش هستیم اکثرا مغازه های اینجا سرقفلی و همشون قبض ارباب دارن همون قبض مالک که سند اون مغازه میشه که 99 درصد این مغازه ها اینجوری ، میخواستم بدونیم برای استعلام یک مغازه سرقفلی چگونه باید استعلام ثبت و شهرداری و دارایی اونو بگیریم تا بدونیم توقیف نیست یا در رهن بانک نیست با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از سازمان‌های مربوطه و مالک اصلی استعلام سرقفلی و سایر استعلامات دولتی را اخذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اقدام شود.