مشاوره حقوقی رایگان - دریافت نفقه

با سلام . دادخواستی مبنی بر دریافت نفقه 3 ساله به داد گاه ارائه کرده ام .ولی زوج با ارائیه 4 فقره فیش واریزی از طرف بستگان درجه 1 خود ادعای پرداخت نفقه را نموده است .ضمنا در هنگام واریزی هیچگونه اطلاعی به اینجانب داده نشده است . ایا زوج با استناد به این فیشها می تواند خواسته اینجانب را رد کند ؟در ضمن زوج عدم تمکین اینجانب را در دادگاه نتوانسته است اثباط کند و رای بدوی به رد داد خواست الزام به تمکین صادر شده است

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام تاریخ واریزی ها و اینکه به حساب خود شما بوده یا خیر مهم است