مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وجه التزام

سلام خدمت وکلای محترم
من دوسال پیش یک ماشین خریدم که توی قولنامه ذکر شد که ظرف یک هفته کارهای نقل و انتقال رو انجام بده و بعد از یک هفته روزانه 200 هزار تومان به من بپردازه
الان دوسال گذشته و بعدها متوجه شدم ماشین قسط لیزینگ روشه و 30 میلیون هست
حاظرم اون 30 میلیون رو پرداخت کنم ولی میخام ببینم اون روزی 200 تومن گیرم میاد ؟
و چه زمانی میتونم اقدام به طلب کنم ؟
الان یا بعد از تعویض پلاک ؟
قولنامه دستی با اثر انگشت هست

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بابد قولنامه رویت شود قرارداد نویسی تخصصی است صرفا نوشتن یک متن به عنوان وجه التزام کافی نیست تمامی بندها با یکدیگر مرتبط هستند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه وجه التزام و الزام به انتقال سند را ارائه دهید حتما به نتیجه میرسید