مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری سایبری و جعل داده ها

سلام
وقت بخیر
بنده از سیم کارت و شماره ملی من سواستفاده شده در همتا ک تلفن آیفون غیر قانونی ریجستری شده برای من چند سری ابلاغیه اومد و من چون متوجه مضمون متن نمشدم جدی نگرفتم و در برج 9 برای من حکم بریدند 5 سال حبس و شاکی من شرکت ساپر امین در تهران است و حکم جلب من هم اومده
چکار کنم الان
ممنون از توجهتون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر محکوم علیه در هیچ یک از جلسات دادگاه حاضر نبوده و لایحه هم ارسال نکرده باشد می‌تواند در مهلت 20 روز از دادنامه کیفری که برای او صادر شده است، واخواهی کند البته به جز مواردی که محکوم به جرائم حدی شده باشد.