مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من 16سالم بود با ی اقای صیغه محرمیت خوندم و تو اون صیغه بکارتمو از دس دادم و بعد از چهارسال بکارتمو ترمیم کردم الان دوباره ازدواج مجدد داشتم و ب همسرم هم گفته بودم ک ترمیم کردم و الان میخام ازش جداشم میگه چون بکارت نداشتی مهریه بهت تعلق نمیگیره و من مهریمو بخشیدم الان میخایم توافقی جداشیم الان میگه باید طلاهای ک برات هدیه گرفتم موقع عقد باید پس بدی ایا میتواند طلاهارو پس بگیره یا ن و اینکه اگه من برم پزشک قانونی بعد از چهار سال ترمیم داشتم متوجه میشن ایا ک من ترمیم داشتم و اینکه توسط شوهر دومم ک عقد بودیم بکارتم ک ترمیم کرده بودم پاره شده دوباره ایا مشخص میشه و ایا میتونه تویه دادگاه بر علیه من باشه

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام
چه باکره باشید چه نباشید مهریه به شما تعلق میگیرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در هر شرایطی مهریه به شما تعلق میگیرد و این صحبت ها جنبه قانونی ندارد حتی اگر باکره نبودید اما به جهت اینکه ممکن است فریب در ازدواج از شما شکایت نشود حتما اقراری نکنید پزشکی قانونی متوجه این موضوع نمیشود حتما مهریه به شما تعلق میگیرد
طلا ها را بفروشید و یا تبدیل کنید به طلای دیگر نمیتواند پس بگیرد