مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری سایبری و جعل داده ها

سلام وقت بخیر
از شماره ملی من در همتا سواستفاده شده گوشی آیفون غیر قانونی ریجستری شده است که برای من چند ماه ابلاغیه در ثنا اومد و من متوجه مضمون متن نمشدم جدی نگرفتم و الان 5سال برای من حکم حبس تعزیری دادن و اجرا حکم هم اومده ک بیاید و حکم جلب دارم الان
در ضمن شاکی من شرکت ساپر امین در تهران است
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلان و احترام باید در اسرع وقت اقدام کرد در غیر این صورت حکم اجرا خواهد شد در حال حاضر نیز دیر شده است مبلغ آن مهم نیست حکم حبس شماست که اهمیت دارد حتما وکیل داشته باشید