مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر مشاع

با عرض سلام و احترام
من و خانواده همسرم در ملکی با هم شریک بودیم به صورت مشاع
اما تقریبا یکسال و نیم پیش همسرم و پدر و مادرشان با جعل امضای من ملک را فروختند
مراحل در دادیاری به اتمام رسیده و همه چیز ثابت شده و پرونده به دادگاه کیفری رفته است اما نمیدانم چرا بعد از گذشت اینهمه مدت حکمی صادر نمیشود من میخواستم بدانم با توجه به اینکه سن پدر و مادر همسرم بالای 60 سال است ممکن است تبرئه شوند؟
اگر که نه مجازات معاونت این دو نفر در فروش مال چیست؟
ممنون

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به شعبه بروید و پیگیری کنید مجازات معاونت حداقل مجازات مباشر جرم است همچنین اعمال مجازات به سن ارتباطی ندارد