مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام در نیروی انتظامی

با سلام و عرض ادب خسته نباشید.یکی از دوستای بنده تمام مراحل استخدامی رو قبول شده و منتظر اعزام هستش الان دق دقش اینه که قبلا حدودا دو سه ماه پیش در سایت شرطنبدی اقدام به ثبت نام و بازی کرده ولی به گفته خودش توبه کرده و دیگ به سمت اینحور سایتا نمیره به نظر شما بعدا به خاطر این اقدام ناخواسته مشکلی در نظام براش پیش میاد اصلا به نظر شما همچین چیزی رو چک میکنن؟ممنون میشم پاسخ کامل رو بدین

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به نطر مشکلی از این بابت وجود نداشته باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین استخدامی سازمان مربوطه است لذا تحقیقات محلی و اطلاعاتی و امنیتی ایشان باید مثبت باشد بهتر است قبل از آن جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید