مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی توسط زوج

سلام 7 ساله ازدواج کردم همسرم از سال دوم به بعد اخلاقش عوض شد چند بار کتک کاری شد ولی نتونستم برم پزشکی قانونی الان فحاشی میکند و تحقیر میکند با این که از او سر ترم خیلی اذیت میکند و تهدید میکند
الان 2 تا بچه شیر به شیر دارم که جفتشون شیرخشک میخورند و کلا در ماه 2 تومن میدهد که خرج شیرخشک و مای بیبی شون فقط میشود و خیلی موقع ها از پولی که پدرمم میدهد به من خرج بچه ها میکنم
چطور میتونم تو دادگاه ثابت کنم این ها رو شاهد میخواهند من از کجا بیارم؟
همسرم خونه رو زده به اسم دخترمون اگر مهریه رو اجرا بگذارم به من تعلق میگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدائاً از مشاور خانواده بهره‌مند شوید ولی در خصوص مهریه،منزل توقیف نخواهد شد