مشاوره حقوقی رایگان - سلام

سلام خسته نباشید من یک سال پیش تصادف کردم سرنشین بودم پنج تا از مهره ها کمر شکست دستم پلاتین شد بعد گذراندن استراحت پزشکی قانونی نامه پزشکی قانونی را بردم دادگاه که بعد که همه کارهاش انجام شد دادگاه طی ابلاغیه ای وقت تعیین پرونده شما به بیمه سهامی ایران در تهران ارسال شدی خواستم بدونم چرا

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

نماینده شرمت بیمه ای که وسیله نقلیه موضوع تصادف را بیمه کرده جهت دفاع از حقوق شرکت بیمه گذار به دادرسی دعوت شده
بعضاً پیش آمده که اشخاص با تبانی و صحنه سازی قصد اخذ وجه از شرکت بیمه گذار را داشته اند، بعضی از قضات محض احتیاط نماینده شرکت بیمه را دعوت می کند که بعداً از طرف بیمه ادعاهای اینچنینی مطرح نشه و مانع اجرای حکم نشوند