مشاوره حقوقی رایگان - اثبات هبه

سلام، برادر بنده که در خارج از کشور هستند، قطعه زمینی را که خود مالک هستند به صورت هبه شفاهی و تلفنی به بنده بخشیده اند و اینجانب با وکالتی که از برادرم داشتم ملک را فروختم و نصف ثمن‌ معامله را دریافت داشتم و به علت مشکلاتی تاکنون نتوانستم به نام خریدار سند بزنم و هنوز ملک به نام برادرم است. آیا می توانم دادخواست اثبات هبه دهم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای هبه بودن دارید بله می‌توانید رجوع از هبه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت عدم رعایت مصلحت موکل یا عدم رعایت غبطه وی،موضوع می‌تواند از مصادیق فروش مال غیر یا معامله فضولی محسوب گردد و قابل ابطال است