مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ورود مستاجر به ساختمان توسط هیئت مدیره

آیا هیئت مدیره میتواند به بهانه بدهی صاحب اصلی ملک از ورود مستاجر خودداری کند با این توصیف که مالک حدود 70درصد بدهی را پرداخت نموده است و اگر خیر، آیا میتوان از ایشان به عنوان ممانعت از حق اقدام قانونی به عمل آورد؟

پاسخ ها :

ممانعت از ورود مستاجر به ساختمان توسط هیئت مدیره جلوگیری از ورود مستاجر جدید ممانعت از حق هیئت مدیره ساختمان ساختمان