مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن شخص مزاحم در اینستاگرام

سلام
عذر میخوام شخصی که نمیدونم کی هست عکس من و دوست پسرم رو که روی پروفایل دوست پسرم بوده رو توی اینستا برای پدرم فرستادند و کلی مزاحمت تهدید و پیام جعلی و شایعات برای پدرم فرستادند و درصورتی که هیچ کدوم از حرفاشون صحت ندارد و ایشون اسکرین شات جعلی با پروفایل عکس من و پیام های زشتی رو درست کردند و فرستادند و بعد هم تهدید کردن و که عکس های من رو پخش میکنند و بعد از ارسال پیام اکانتشون رو از توی اینستا حذف کردن و هیچ نشونه ای ندارم ، میتونم شکایت کنم و بفهمم که چه شخصی بوده؟ لطفا راهنماییم کنید که چیکار باید کنم...

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید096380
تحت عنوان افشا تصاویر شخصی و نشر اکاذیب در فضای مجازی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید