مشاوره حقوقی رایگان - تهمت در اینستاگرام

با سلام، امشب یک نفر به پیج برادرم پیام داده و به من و مادرم تهمت زده. آیا از طریق پلیس فتا این شخص رو میشه پیدا کرد؟

پاسخ ها :

پیگیری تهمت شخص در اینستاگرام از طریق پلیس فتا شکایت تهمت در اینستاگرام پیدا کردن شخص مزاحم در اینستاگرام شکایت از مزاحمت در اینستاگرام مزاحمت در دایرکت اینستاگرام پلیس فتا اینستاگرام تهمت