مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت آسیب دیدگی حین کار

سلام من سه سالی میشه درشرکت تولید موتورسیکلت مشغول هستم حالا چند بار ام آر آی گرفتم دیسک 3و4و5و6هم به مشکل خورده نمیتونم راه بروم بعد قرارداد هم هر3 ماه یک بار امضا میکنیم در قرارداد نوشته شده تا15 سال حق هیچ ادعایی ندارید و قرارداد یک طرف امضا از طرف کارگر میباشد میخواستم ببینم آیا قانونی هست این قرارداد و میتونم بابت دیسک کمر شکایت بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما باشد تحت شرایطی بسته به نظر کمیسیون پزشکی برای ازکار افتادگی می‌توانید اقدام کنید