مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت آسیب دیدگی حین کار

باسلام
من 6ماهی است دریک شرکت خصوصی مشغول شدم به عنوان راننده لیفتراک 25دی ماه درحین کارمچ دست چپم از3ناحیه شکست والان میخوام شکایت کنم چون شرکت هیچ حق حقوقی به من نداد حتی یک خبر یا زنگی به من زده نشد و الان بخواهم شکایت کنم چکاربایدکرد و دیه به من تعلق میگیره ایا؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر محترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت جهت ارایه راهکار دقیق تماس بگیرید

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

در خصوص اینکه شما می‌تونید مطالبه حق بکنید 100 درصد این امکان برای شما وجود داره ولی باید متذکر بشم که در خصوص صدمه‌ای که به شما وارد شده باید توسط بازرسان بیمه و دادگستری بررسی و تحقیق بشه تا مقصر واقعی مشخص بشه در هر صورت شما می‌تونید بابت حادثه به وجود آمده به بیمه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام بله شما می‌بایست شکایت کنید به شما غرامت پرداخت خواهد شد در خصوص حق و حقوق و سنوات خود نیز به شما تعلق می‌گیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قانون روابط کارگر کارفرما می‌باشد لذا قصور تقصیر یا نقص لوازمات توسط بازرس اداره کار محرز که قابل اعتراض است