مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده به شهر محل سکونت

من پس قطعی شدن پرونده چک برگشتی مدارک و لایحه واخواهی دادم قبول شده ولی به خاطر دوتا دختر مدرسه ای دارم وپسر چهار ساله دارم مسافت هزار کیلومتر است نتونستم برم دادگاه. امکان دارد درخواستی مجددا بدهم جلسه دادگاه بصورت نیابت از شهرستان خودم انجام بدهیم خانم خانه دار هستم شاهدا هم نمیتونن بیان اون شهر دیگر

پاسخ ها :

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

سلام
شما باید در دادگاهی که حکم غیابی را صادر کرده تقاضای واخواهی کنید و در جلسه مطرح کنید که شهود شما بخاطر بعد مسافت امکان حضور در ان دادگاه را ندارند و درخواس نیتبت قضایی کنید در دادگاه محل سکونت اظهارات شهود اخذ بشود البته بستگی به موافقت قاضی رسیدگی کننده دارد .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه دادرسی‌ها به شکل الکترونیک شده است می‌توانید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خودتان لوایح دفاعیه را به دادگاه ارسال کنید