مشاوره حقوقی رایگان - عدم آوردن شهود و ارجحیت صورتجلسه کلانتری بر شهود

عرض ادب و احترام خدمت وکلا محترم.
در دادیاری پرونده ای دارم با موضوع امانت در خیانت و تخریب قفل مغازه توسط نماینده موجران مغازه. در صورتجلسه ای که از کلانتری دارم اجناس موجود در مغازه لیست شده است.
در جلسه اول موجران اقرار کردند با تصمیم جمعی خود و با اجرای تصمیم توسط نماینده خود قفل را شکسته اند، با دستور دادیار تماسی با آقای نماینده گرفته شد مبنی بر حضور در دادگاه، با حضور نماینده ایشان اقرار کردند که قفل را با دستور موجران شکسته اند و و لوازمی که در صورتجلسه کلانتری است در مغازه نبوده و لوازم را خود مستاجر برده است، دادیار پرسید که آیا شاهدی داری که لوازم در مغازه نبوده است که ایشان گفنت بله، دادیار گفت جلسه تمام تا این آقا شهود بیاورد. الان بالغ بر سه هفته است که این آقای نماینده شهود نیاورده و برای من هم هییچگونه ابلاغ و رای نیامده است. دوبار به دفتر دادیاری رفته ام و گفته چرونده هنوز در زیر دست دادیار است.
از شما عزیزان درخواست دارم برای پیگیری پرونده توسط دادیار چه اقدام قانونی انجام دهم!

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید لایحه دفاعیه با جزییات خوب ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
متهم باید شهود خود را به دادسرا معرفی نماید و