مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

سلام
ببخشید من با شخصی شکایت کیفری داشتم حدودا دوسال طول کشید تا به نتیجه رسیدم
این شخص چندین فقره چک از من داشتن که مجموع چک‌ها حدود 25میلیارد تومن می‌شده که باید این چکهارو به من تحویل میداد ولی نداد و همه رو اقدام کرد و حتی حکم تادیه تاخیر هم گرفت که هنوز بابت تادیه تاخیر چیزی ندادم،من زمینی بابتش تحویل دادم
دادگاه بدوی به نفع ایشون رای داد
دادگاه تجدید نظر استان یک وقت جلسه تشکیل داد که رفتیم قضات پرونده ایشون رو به کلاهبرداری؛ خیانت در امانت؛ درآمد از راه نامشروع محکوم کرد و از همونجا راهی زندان کرد
گفتن یک سند 5میلیارد تومنی باید بابت ضمانت بذارن
ایشون 4شب زندانی بودن و با سند آزاد شدن تا حکم بیاد
سوال من اینه!!!
وکیل ایشون 7صفحه لایحه نوشتن و فرستادن(که ما آمادگی جلسه نداشتیم و حالا در لایحه مدعی شدن که 70میلیارد من بدهکارم،به من طلا دادن در صورتیکه نه ایشون طلا فروش هست و نه من طلا خرین و...)
آیا این لایحه بعد از جلسه دادگاه که 4ساعت طول کشید تاثیری در نتیجه حکم دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی متن مدارک و مستندات دارد تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید