مشاوره حقوقی رایگان - مغازه موروثی

با سلام
یک مغازه که 9 ورثه دارد . که هنوز کارهای حقوقی ان به نتیجه نرسیده است . اگر 6 نفر از وراث قصد داشته باشند از آن استفاده تجاری کنند با پرداخت سهم اجاره وراث دیگر و بدون اجاره نامه . آیا این کار تبعات دارد ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

خب تبعاتش چیه ؟ اگر که دیگر وراث شکایت کنند رای پیش بینی شده دادگاه چی هست ؟

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

بعض از شرکاء مشاعی ملک حق تصرف و بهره برداری ملک بدون اذن سایر شرکا مشاعی را ندارند

بسته به نحوه تصرف و بهره‌برداری و علم شرکا و اعتراض ایشان، شرکاء متصرف مسئولیت کیفری و حقوقی در قبال سایر شرکاء خواهند داشت
سؤال کلی است و بیش از این پاسخ نمی توان داد