مشاوره حقوقی رایگان - غش در معامله

با سلام و خسته نباشید
احتراما اینحانب اقدام به اجاره یک ملک موروثی ( که در اختیار مستاجری که دارای شغل گیم کلاپی بود) نمودم با مراجعه به مشاور املاک جهت استعلام قیمت و انکه تا چه زمان امکان تمدید قرارداد وجود دارد امتیاز کلاپ را با یک قیمت خریداری و نسبت به اجاره ملک با امضا یکی از وراث اقدام نمودم پس از چندی مشخص گردید علت فروش امتیاز کلاپ بدلیل مراجعه خریداران جدید ملک و عدم امضا مالکین در ذیل قرارداد وی بوده ابا میتوان از مشاور املاک بدلیل غش در معامله و مسکوت گذاری این موضوع با توجه به اینکه خریداران اکنون مطالبه ملک با توجه به عدم امضا احدی از وراث بنمایم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،
خیر سکوت ایشان به معنای غش در معامله نیست .دعوا را علیه طرف اصلی خود باید مطرح کنید نه مشاور املاک.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مشاورین املاک قانونا دلال هستند و مسئولیتی در این خصوص ندارد.