مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک موروثی

با سلام
چنانچه یکی از وراث مایل به اجاره ملکی موروثی بوده و به اجاره بهای آن نیاز داشته باشد، اما سایر وراث راضی به اجاره ملک مذکور نباشند. آیا شخصی که به اجاره بها نیاز دارد می تواند شکایت کند و الزام قانونی برای سایر وراث پیش می آید که به دلیل مخالفت با اجاره ملک، سهم اجاره فردی که مایل به اجاره دادن است را بپردازند؟
با تشکر

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
خیر نمیتواند
صرفا میتواند طبق ماده4 قانون فروش املاک مشاعی و ماده9 ایین نامه فروش املاک مشاعی، در خواست صدور دستور فروش مال مشاع را از دادگاه کند و مال کارشناسی میشود و در دادگاه به بالاترین خریدار فروخته میشود و ایشان به حقش میرسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید به طرفیت هر شخصی که ملک تحویل ایشان است دادخواست اجرت المثل را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما میتوانید به طرفیت هر شخصی که ملک تحویل ایشان است دادخواست اجرت المثل را مطرح نمایید