مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

سلام وقت بخیر
پدربزرگم نزدیک 7 هکتار زمین داشته که عموهام به پدرم سهم ندادن بعد از چند سال حدود3000 متر به صورت دیم به پدرم دادن در صورتی که سهمش به تعداد وراث که تقسیم بشه حدود11000 هزار متر میشه
از طریق مجرای قضایی حکم خلع ید گرفتیم رو زمینها
حالا عموهام آب زمینها رو اجاره میدن
آیا با همون حکم خلع ید میتونیم مانع بهره برداری از آب بشیم یا باید برای حق آب هم پرونده جدید باز کنیم؟

پاسخ ها :

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

سلام
بستگی به خواسته های شما و متن حکم خلع ید صادره دارد .

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . بله امکان پذیر است و نیازمند بررسی بیشتر روند پرونده است .
مشهد هستید درخدمتم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جداگانه دادخواست بدهید