مشاوره حقوقی رایگان - خمس

سلام من پدرم 9سال پیش فوت شده وقبل فوت خانه ای که درآن ساکن بودبعنوان خمس برای اموالش مذکورکرده .پدرم بخاطرسپاری سرطان کارهایش رابه برادرم واگدارمیکرد.برادرم قبل فوت پدرم خانه رابه نامه خودزده والان ماماندیم چطوری خمس پس بگیریم .قیم پدرم بودبرادرم.والان به هیچ عنوان راضی به پس دادن نمیشه وخانه رارهن داده .درضمن وصیت نامه دستی نوشته که بعدفوتم خمس رابدهیدوچندشاهدنیزامضا کردن.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید دید ان خانه جز یک سوم ماترک بوده وگرنه اگر بیش از یک سوم باشو که اصلا وصیتنامه معتبر نیست

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

می توانید دادخواست تنفیذ وصیت نامه مطرح کنید . حتما از همراهی و کمک وکیل استفاده کنید