مشاوره حقوقی رایگان - اعسار بدهکار

بدهکار محکوم به پرداخت شده است ایشان در حال حاضر مستاجر است و در عین حال آپارتمان پیش خرید کرده که به زودی آماده خواهد شد و بعد از پایان قرارداد مستاجری به اتفاق خانواده 4 نفره برای زندگی به آن آپارتمان خواهد رفت . آیا در حال حاضر داشتن آپارتمان پیش خرید با شرایط گفته شده مانع اعسار از بدهی خواهد شد و دادگاه اعسار را رد خواهد نمود. شخص بدهکار بازنشسته و هیچ گونه اموال دیگری و همچنین پس انداز بانکی ندارد. ممنون میشم اگه پاسخ بفرمایید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شخص حق دارد یک واحد بنا به شأن و جایگاه اجتماعی به عنوان مستثنیات دین داشته باشد و قابل توقیف نیست

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

خیر. لیکن حتما یا وکسل برای لایحه مشورت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر هرکسی حداقل یک منزل مسکونی باید داشته باشد