مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت سنوات بازنشستگی

با سلام و احترام
شهرداری، سنوات بازنشستگی 50 نفر را که سال گذشته بازنشسته شده اند پرداخت نمی کند در حالی که به تعداد کمی از افراد پرداخت کرده است، بعد از طرح شکایت مشخص شده که مامور حقوقی اداره کار که بایستی طرف بازنشسته باشد با شهرداری زد و بند کرده، لطفا برای ادامه مراحل قانونی احقاق حقوق و طرح دعوی راهنمایی فرمایید.
با سپاس

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تخلف مامور اداره کار را بنا به اسناد و دلایلی که ادعا می‌نمایید اثبات و در هیئت رسیدگی به تخلفات اداری پیگیری و هرگونه سازش بین آنها را باطل نمایید