مشاوره حقوقی رایگان - حق سنوات

بنده کارمند بانک ... بودم در تاریخ 98/11/28 بازنشست شدم ولی تا تاریخ 99/04/22 حق سنواتم را به هیچ دلیل منطقی پرداخت نکردن آیا میتوانم درخواست غرامت کنم ؟
لازم به ذکر است در تاریخ 98/08/25 پرونده ای در کمیته انضباطی بانک داشتم که قبل از بازنشستگی من رای صادر شده و رای به ندادن یکماه پاداش از تاریخ 98/10/23 بوده
همچنین کلیه پاداشتها و حق خواربار نیز از تاریخ بازنشستگی من تاکنون به بهانه عدم رضایت پرداخت نشده و این داشتن رضایت ملعبه دست مدیران شده , مگر من که حدود یکسال است بازنشست شدم چه کارکردم که عدم رضایت حاصل است
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر در قرارداد شما چنین حقی ندارید و دستورات نیز خلاف قانون نبوده اند. جهت اطمینان تصویر مدارک خود را ارسال کنید