مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه بعد از طلاق

سلام خسته نباشيد ببخشید من باهمسرم در14 سالگی ازدواج کردم و16سالگی طلاق گرفتم 1سال دادگاه طول کشیدچون نمی اومد و17سالگی کلا رای طلاق صادرشده وبنده مدخوله بودم وکل مهریه تعلق می‌گرفت ولی چون زیر سن قانونی بودم خود دادگاه برای من وکیل گرفت وهمسرم گفت به شرطی طلاق میدهد که مهریه روببخشم و وکیل هم گفتن اگر بخواهم مهریه بگیرم چندین سال طول میکشد پس درخواست طلاق توافقی دادم و مهریه نگرفتم داخل دادگاه گفتن برگه ای روبایدامضا کنم که بعدا درخواست مهریه نکنم واگر این کار رو انجام بدهم طلاق لغو میشود و با همسرم دوباره محرم میشم که من امضا نکردم وبدون گرفتن مهریه جدا شدم درحال حاضر3سال ازطلاق گذشته ومن30تومن وام ازدواجم رو دادم به آقا و ایشون قسطش روخودش میداد اما حالا ازپرداخت قسط خودداری میکندوچون وام به اسم من هست قسط عقب افتاده به اسمم هست و نه وام و نه دسته چک نمیتونم بگیرم وجواب تماس هم نمی‌دهد میخواستم ببینم آیا امکان دارد که الان درخواست دریافت مهریه‌ام را بکنم یاخیر واینکه می‌شود وام ازدواجم رو از او پس بگیرم چون وام بلوکه هست نزدبانک چون ضامن نداشت وتا5سال قابل برداشت نبود وهنوز1سال باقی مانده

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای مهریه حق برای شما متصور نیست زیرا که ضمن طلاق توافقی انجام گرفته است اما برای وام با توجه به اینکه شما گیرنده هستید ملزم به پرداخت هستید و پس از آن می‌توانید علیه ایشان طرح دعوی نمایید

فاطمه بیانی

فاطمه بیانی :

سلام، به رأی صادر شده از شعبه نگاه کنید اگر مهریه خودتون رو دریافت نکردید و تعیین تکلیف نشده بله میتونید اقدام کنید، وام ازدواج قابل پس گرفتن نیست. ای دی اینستاگرام: vakilbayani@

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام بدلیل بذل وتوافقی نمودن طلاق وصدور رای قطعی مهریه دیگرقابل مطالبه نیست درخصوص وام هم وام گیرنده مسئول پرداخت بوده . درخصوص وام به بانک مربوطه مراجعه فرمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مهریه را نمی توانید بگیرید.
اگر وام بلوکه است چطور 30 تومان به او دادید؟
اگر بلوکه است می توانید خودتان ضامن ببرید و بردارید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید مهریه را بگیرید .