مشاوره حقوقی رایگان - سلام آرزوی سلامتی براي همة خصوصآ رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران

آیا شخصي می‌تواند تحت عنوان سهم‌ الارث قبل فوت زمینی را با تاکید سهم الارث و ماترک قبل فوت به دونفر از فرزندان هبه کند متذکر میشوم مورث در قید حياط بودن و زمين مورد نظر قبض مالکانه نشده مورث بیسواد بود تاريخ هبه نامه‌ غیرواقعی توسط کارشناسان تشخیص داده‌ شد امضای شهود هم جعلي تشخیص داده‌ شده با این اوصاف دادگاه‌ بدوي شکايت خواهان‌ را بطلان اعلام کرده