مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام پدرم چند روز پیش بر اثر تصادف فوت کردن،این مساله به درخواست همسر فعلی و خواهر متوفی از بنده و برادرم که ساکن شهرستان هستیم،مخفی مانده و بطور اتفاقی بعداز دفن ایشون ما خبردار شدیم.از شواهد پیداست که همسر ایشون از راننده خاطی که منجر به فوت شده، شکایتی ثبت نکرده، از آنجا که کار ایشون مشکوکه و از حضور وارثان قانونی پدرم احساس خطر کردن، چطور میتونیم مساله ارث و دیه پدرم رو پیگیری کنیم؟

پاسخ ها :

آرمان شرافتی زنگنه

جناب آقای آرمان شرافتی زنگنه :

سلام کاربر گرامی
در تصادفات رانندگی اصل بر غیر عمد بودن است لذا در صورتی که خلاف این موضوع را مدعی هستید بار اثباتی با شما می باشد و در خصوص ارث و دیه حسب مفاد قانونی اقدام میشود و این موضوع ارتباطی به تدفین بدون حضور شما ندارد