مشاوره حقوقی رایگان - با سلام

برادر من جانباز بیش از 70% بود - اخیرا بر اثر بیماری سرطان به رحمت خدا رفتند - ایشان را شهید نامیدند. ایشان اعزامی بسیج بودند و پس از جانبازی به استخدام وزارت دفاع در آمدند- لیسانس حسابداری داشتند و پس از گذشت حدود بیست سال به خالب اشتغال بودندند - لباس نظامی داشتند- درجه نظامی داشتند- الان وضعیت حقوق ایشان چگونه می شود - چون ایشان را شهید اعلام کرده اند - آیا بنیاد شهید خقوق ایشان را پرداخت میکند یا وزارت دفاع؟ ایشان ظرف مدت همکاری کسورات قانونی حقوق را داشته اند
لازم به ذکر است که در سالهای گذشته بنیاد مبلغی جزیی بابت نگهداری به همسر ایشان پرداخت میکرده است؟
با تشکر