مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی گرفتن ارثی که با قولنامه تقسیم شده

سلام ما 3 وارث هستیم و مزرعه و خانه ای در روستا داریم چندسال قبل دوتا از وارث اون یکی وراث رو یه جورایی مجبور به تقسیم میکنن و اونم بهشون امضا میده یه جوری تقسیم کردن که از چهارپایان و ماشین و خانه هیچی سهمی نگیرد فقط ادعای قسمتی از مزرعه را داشته باشد الان ما گواهی انحصار وراثت رو گرفتیم و میخوایم افراز رو انجام بدیم ولی اونا میگن شما اون موقع توافق دادین و حق گرفتین ندارین و ما مالکش هستیم الان چیکار باید بکنم؟حتی میگن برین شکایت انجام بدین نمیتونین چیزی بگیرین

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است